Tour de France/ Olympische Spelen

July 15, 2012

Tour de France

Zij die mij beter kennen, weten, dat ik niet veel op heb met de bestaande maatschappij, waar slaven worden gekweekt om te consumeren en te produceren. Alles geregeld in een geraffineerd systeem van territoria, politiek en massa-manipulatie via betaalde media. Het wereldvolk blijft dom dankzij geloof en misleiding.

Zo zie ik ook de ‘sport’ als werk van slaven voor grote bedrijven en maffe nationale belangen, de verdeel en heers methodes van de Romeinen gaan hand in hand met afgoden en “Geeft het volk brood en spelen”, respect voor mens en/of natuur bestaat niet.. Eigenlijk vraag ik me af waarom? Lijdt de mensheid aan een massa-minderwaardigheidscomplex?

De Tour de France is de grootste fraude van alle hedendaagse zich ‘sport’ noemende publieksmenners.

Sport is eigenlijk het gebruiken van je lichamelijk mogelijkheden, om in onderlinge competitie te proberen elkaar de loef af te steken, zo’n primitieve strijd kan heel mooi zijn voor ons mensen. Manipulatie en inmenging van geldschieters, sponsoren en Internationale organisaties, die allen uit eigenbelang de ‘sport’ organiseren, maken van oorspronkelijke goede sporters, helaas slaven. Werkers verdeeld in kopmannen en leiders, die voor geld de oorspronkelijke sport prostitueren.

Professionele ‘sport’ bestaat niet, het is werk, gaat om geld en macht en leidt tot corruptie en onderdrukking.

Ik weet, waar ik het over heb, ik fiets al heel mijn leven hard en goed en ben nu, op mijn 56ste nog steeds in prima conditie, rijdt regelmatig tochten tot soms 1000-1500 km in een paar weken. Fietsen is zwaar werk, maar voor je plezier en persoonlijke voldoening een heel mooie sport waar je oud mee kan worden en fit bij blijft. Zoals wielrenners in de professionele ‘sport’ werken is gewoon gevaarlijk en zeer onverstandig, maar ja het is hun werk. Daarom malen ze er niet om om de aangeboden en door de industrie ontwikkelde uithouding en prestatie verhogende drugs te gebruiken en blijven gebruiken. Veel van deze werkers worden daarom niet oud of sterven aan kanker of hartproblemen, alles voor de sport.

Als iemand, zoals Armstrong, zich jarenlang heeft opgeoffert voor zijn bazen en daar wat successen mee heeft behaald, wordt hij later ook nog eens persoonlijk en lichamelijk kapot als grofvuil langs de kant gezet.. Maar nee hoor hij blijft, solidair met het systeem, zwijgen! Echt heel ziek dat Internationale media en Internationale organisaties zo werken, eigenlijk is het allemaal crimineel tuig. Zoals de voedselindustrie bepaalt wat je eet, zo bepaald de van jou belastinggeld betaalde bijv. NOS journalist, hoe jij er over denkt. Zo kan ik niet denken, ik ben anarchist en die gooien niet met bommen die bepalen zelf hoe ze de wereld zien en proberen anderen wijzer te maken!

Image

Tot slot dit: Bij de Olympische spelen worden slechts die Nederlandse sporters geselecteerd, die serieuze medaille-kansen hebben, dit is gewoon strijdig met de Olympische gedachte (Verbroedering der Volken door Sport), waarin de verliezer net zoveel waarde heeft als de winnaar.. Er wordt gewoon openlijk toegegeven, dat Nederland meer medailles moet winnen dan de vorige keer, echt bizar, Nederland is heel klein en bestaat eigenlijk al helemaal niet. Wat is winnen in een wereld waar alles totaal ongelijk is verdeeld, en mensen van de honger sterven, omdat ze gevangen zitten in een woestenij, door hun geloof ongebreideld doorfokken en elkaar afmaken om honger en ander leed, met door door de rijke landen ontwikkelde en geleverde wapens?? Tegen de mensen die meedoen wil ik zeggen, jongens en meisjes laat je niet gebruiken, door niemand en voor geen enkele valse of andere zaak. Sport omdat het leuk is en als je presteert, heel fijn, geniet ervan, maar zie het in perspectief! Denk ten alle tijden aan jezelf je gezondheid en je eenmalig bestaan op aarde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: